Overslaan naar content

Consultant Duurzaamheid & Innovatie

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.700 - € 3.200 per maand

Functieomschrijving

OP DIT MOMENT IS DE POSITIE GEVULD. WE ZOEKEN NOG WEL KANDIDATEN VOOR DE POSITIE CONSULTANT INNOVATIE.

Ben jij onze nieuwe (startend) consultant Duurzaamheid & Innovatie? Bij Ugoo krijg je de vrijheid en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen tot allround consultant. Je werkt hierbij binnen een jong team en draagt bij aan projecten met impact op gebied van energie, klimaat en innovatie.


JIJ: technisch. ambitieus. analytisch. commercieel. leergierig. sociaal.

WIJ: innovatie. duurzaamheid. vrijheid. persoonlijke ontwikkeling. plezier. team.


Zie jij een match? Dan ontmoeten we je graag!


Jij doet.

 • Duurzaamheid en Innovatie. Je draagt bij aan impact van onze klanten. Je voert diepte-interviews met CEO's en CTO’s van vooruitstrevende bedrijven als The Protein Brewery en Winst uit je Woning om hun plannen te doorgronden en hier projectaanvragen over te schrijven. Je begeleidt ze zo om hun duurzame en innovatieve ambities te verwezenlijken. Thema's die hier spelen zijn bijvoorbeeld energietransitie, circulariteit en CO2-reductie.
 • Sales. Je bent vanaf de eerste dag betrokken bij commerciële trajecten. Learning by doing. Je voert vele kennismakingsgesprekken met potentiële klanten, waarbij je gezamenlijk verkent hoe Ugoo en jij in het bijzonder dit bedrijf kan helpen.
 • Consultancy. Je bent verantwoordelijk voor het volledige traject: van de allereerste kennismaking, tot het schrijven van de aanvraag en het adviseren van de klant. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze ervaren collega’s, maar jij bent in de lead.
 • Persoonlijke ontwikkeling. In deze veelzijdige functie ontwikkel jij jezelf in rap tempo op gebied van innovatie & duurzaamheid, commercie, business sense en consultancy. We bieden een intensief opleidingstraject met interne colleges en externe trainingen op de mooiste locaties. Vanaf dag 1 krijg je de verantwoordelijkheid, het vertrouwen en de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren, met ondersteuning en begeleiding van ervaren collega’s. Persoonlijke ontwikkeling vormt een rode draad in je carrière binnen Ugoo, waarbij we samen op zoek gaan naar jouw talenten en doorgroeimogelijkheden.


Jij bent.

WO-opgeleid, nieuwsgierig naar duurzame innovaties, ambitieus om hier aan bij te dragen, sociaal met klanten en collega’s, ondernemend van aard en leergierig om jezelf te ontwikkelen; een soort superwoman of -man (in de dop) dus. Kennis en ervaring op gebied van de techniek is een pré, maar geen noodzaak, we zijn goed in staat je het vak te leren. We geven je de ruimte om deze functie meer sales-gericht of juist meer technisch-gericht in te vullen.

Wij zijn.
Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.


Wij bieden.

 • een tijdelijk contract om te starten, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • een intensief opleidingstraject (o.a. techniek, commercie, consultancy), met zowel interne als externe trainingen en goede doorgroeimogelijkheden;
 • een marktconform salaris (€2.700,- tot €3.200,-, afhankelijk van je ervaring) met aantrekkelijk perspectief en bonusregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportschoolvergoeding, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel van de zaak, pensioenregeling, 27 vakantiedagen en mogelijkheid om bij te kopen;
 • een poolauto voor als je zelf met de auto naar een klant moet;
 • een hybride werkplek; je kunt thuiswerken, maar we zien je ook graag op kantoor;
 • de ideale startersfunctie bij de leukste werkplek van Nederland dus.


Reageren.

Zin om bij ons te komen werken omdat je goed past binnen dit profiel of je wil dit samen verkennen? We ontmoeten je graag!


Reageer via de button hieronder of neem contact op met Heine Feijten van HR via recruitment@ugoo.nl of 020-3655531, dan onderzoeken we samen of Ugoo en jij een goede match zijn.


We hechten waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan een collega die iets toevoegt wat op dit moment in het team ontbreekt.

Vereisten

Zie boven.

of