Ugoo - Consultant Innovatie
Overslaan naar content

Consultant Innovatie

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.600 - € 3.200 per maand

Functieomschrijving

Ontwikkel jezelf tot allround consultant om de meest innovatieve bedrijven van Nederland te helpen bij het realiseren van hun ambities. Wij zijn voor deze vacature op zoek naar ondernemende junior consultants voor onze vestiging in Amsterdam.

Jouw rol bij Ugoo

Je hebt iedere dag veel afwisseling in je werk, waarbij je je ontwikkelt als persoon en professional. Je wordt in 1,5 tot 2 jaar opgeleid tot allround consultant, waar je door middel van diverse trainingen, externe coaching en begeleiding van meerdere ervaren collega’s zelfstandig klanten gaat helpen met hun innovatieve ambities. De uitdaging ligt in de diversiteit en verantwoordelijkheid die jij krijgt in jouw werk. Je leert over sales, techniek (vooral IT), financieringen, projectmanagement en het onderbouwen en schrijven van aanvragen.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw succes bestaat uit het binnenhalen van nieuwe klanten en financiering voor hun projecten. Je bent commercieel gericht en krijgt energie van stevige inhoudelijke gesprekken met de klant. Je bent in staat om verschillende zaken bij elkaar te brengen om tot een overtuigende aanvraag te komen. Door jouw nieuwsgierige en ondernemende houding ben jij altijd opzoek naar kansen en verbeteringen bij klanten én Ugoo. Jij krijgt de ruimte om te doen wat jij leuk vindt binnen de kaders van ons bedrijf, dus ook interne projecten. Zo weet jij je te ontwikkelen tot een professional van de toekomst op gebied van innovatie, financiën, en product management.

Ons aanbod

 • Een tijdelijk contract om te starten, met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een intensief opleidingstraject (o.a. techniek, commercie, consultancy), met zowel interne als externe trainingen en goede doorgroeimogelijkheden.
 • Een salaris van €2.600,- tot €3.200,-, afhankelijk van je ervaring, met snelle groeimogelijkheden en bonusregeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportschoolvergoeding, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel van de zaak, pensioenregeling, 27 vakantiedagen en mogelijkheid om bij te kopen.
 • Een poolauto voor als je zelf met de auto naar een klant moet.
 • Een hybride werkplek. Je kunt thuiswerken, maar we zien je ook graag op kantoor.
 • Onbeperkt tafeltennis met je sportieve collega's.
 • De leukste werkplek van Nederland dus!


Onze verwachtingen van jou

 • Motivatie: Je toont je gedreven en verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren en hier beter in te worden.
 • Collegialiteit: Je draagt bij aan het gezamenlijk resultaat door je op te stellen als teamspeler.
 • Inhoud: Je bent als vakspecialist in staat continue kwaliteit te leveren door (technische) ideeën en feiten op heldere wijze te presenteren.
 • Klantgericht: Je handelt proactief, professioneel en betrokken om de beste dienstverlening te bieden. Je bent in staat langdurige zakelijke relaties op te bouwen.
 • Commercie: Je toont zakelijk inzicht, gericht op het behalen van resultaat voor de klant en Ugoo.
 • Werkorganisatie: Je organiseert je werk effectief om je doelen te kunnen bereiken en grijpt in wanneer nodig.

Reageren

Zin om bij ons te komen werken omdat je goed past binnen dit profiel of je wil dit samen verkennen? We ontmoeten je graag!

Solliciteer direct via de button hieronder! Dan onderzoeken we samen of Ugoo en jij een goede match zijn.

Heb je eerst een vraag? Je bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen via recruitment@ugoo.nl of 020-3655531.


We hechten waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan een collega die iets toevoegt wat op dit moment in het team ontbreekt.

Vereisten

Zie boven.

of