Overslaan naar content

Financieel Controller

RemoteAmsterdam, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Financieel Controller voor onze groeiende vestiging in Amsterdam. Je gaat deel uit te maken van een energiek en dynamisch adviesbureau, met een team van 35 collega’s en ruim 400 innovatieve klanten.


JIJ: nauwkeurig. proactief. georganiseerd. resultaatgericht. proactief.

WIJ: innovatie & duurzaamheid. vrijheid. ambitie. persoonlijke ontwikkeling. team.


Zie jij een match? Dan willen we je graag snel ontmoeten!


Jij doet.
Je bent het financiële hart van onze adviesorganisatie. Je werkzaamheden zijn crediteuren- en debiteurenbeheer, loonadministratie, financiële rapportages, interne controles en de lead van diverse administratieve processen (bijvoorbeeld pensioen, verzekeringen, verzuim, verlof). De focus ligt dus op finance, aangevuld met administratieve HR-werkzaamheden. Je schakelt hierbij continu met collega’s, klanten en onze accountant.


Jij bent.

  • Op papier: Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over een HBO-werk en -denkniveau met een financiële opleiding.
  • In de praktijk: Je bent een taakgerichte persoon, met een scherp oog voor detail. Je werkt nauwkeurig, georganiseerd en handelt proactief. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en goede kennis van Exact Online en Excel zijn nodig om je werk goed uit te kunnen voeren (we werken verder met systemen als Blue10, Payt en Nmbrs). We verwachten geen kennis en ervaring van subsidies, we zijn goed in staat je dit aspect te leren.
  • Als collega: Sociaal, gedreven, leergierig en betrokken.


Wij zijn.
Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.


Wij bieden.

  • een tijdelijk contract (24-40 uur) om te starten, met uitzicht op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden;
  • een opleidingstraject, met zowel interne als externe trainingen;
  • een startsalaris van €3.500,- tot €4.000,- op basis van 40-uur (afhankelijk van je ervaring), met transparant groeimodel en bonusregeling;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportschoolvergoeding, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel van de zaak, pensioenregeling, 25 vakantiedagen en mogelijkheid om dagen bij te kopen;
  • een hybride werkplek; je kunt thuiswerken, maar we zien je ook graag op kantoor;
  • onbeperkt tafeltennis met je collega’s;
  • de leukste werkplek van Nederland dus!


Reageren.
Zin om bij ons te komen werken, of wil je samen verkennen of je goed past binnen dit profiel? We ontmoeten je graag!

Reageer via de button hieronder of neem contact op met Maarten van Hoorn via recruitment@ugoo.nl.

Vereisten

Zie Functieomschrijving.

of